A véleményeteket szeretném kérni hogy jól néz-e ki ez a srác szerintetek ( 2 kép lentebb )? 17/L
2014. aug. 7. 16:18
1/25 anonim válasza:
Gondolom hozzájárult, hogy kitedd a képeit...
3/25 anonim válasza:
Na akkor őszinte leszek, mikor megláttam a kérdést számítottam arra, hogy vagy vándiréksön tag vagy yolószveg gyerek lesz a képen, mikor megláttam a korodat, már egész biztos voltam benne, és tényleg.
Nem, jó ronda, nekem nem tetszik, lány létemre sem
4/25 anonim válasza:
véletlenül nem 17F a kérdező?
Beképzelt majom a képen látható.
5/25 anonim válasza:
Szevasz Pisti, miért teszed ezt velünk?
7/25 anonim válasza:
meglehetősen falu bikája beütése van, de még akár tévedhetek is. képről első benyomás negatív.
8/25 anonim válasza:
ritka ronda, debil feje van. nekem nem tetszene, ha fiatalabb lennék se.
21/N
9/25 anonim válasza:
Ide tényleg csak az rakja ki magát,aki k392rva jól néz ki,de ha meg jól néz ki,akkor minek rakná ki ide?
Itt mindenki csak fújjolni tud,juj!
Láttam itt már egy pár lányt és tök átlagosak vagytok. Lentébb kellene venni az arcból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!