Milyen jeleket kell figyelni ismerkedésnél?
Itt gyakorin is sokszor lehet olvasni olyan kérdést, hogy miért nem jön össze adott srácnak a csajozás és jönnek a válaszok, hogy nem elég aktívak, kezdeményezők, de leginkább nem figyelnek fel a jelekre amiket a lányok küldhetnek, vagy ők maguk nem küldik a megfelelő jeleket.
Na most én ezeket a meta-kommunikációs dolgokat nem értem, ha valaki lenne olyan kedves és leírná megköszönném.
Igen ilyesmikre, köszi.
Nyugodtan írhatsz még :)
elözö vagyok: folyt köv,mäsodik resz:) Tehät bärmily fura is,ältaläban a nö adja meg a jelet hogy közelithet a ferfi. Metakommunikäcios alig eszrevehetö jelek. Zöld ut jelei: fej kapkodäsa,haj dobäläsa,henger alaku tärgy babräläsa,önmagunk megerintese,terd a mäsik fele fordul,ha többen vannak,a legerdekesebb szemely fele. Äll rähelyezese kezfejre szinten zöld ut.
Csalogato jelek: täska közelsege,egyik kezzel a mäsik csuklo fogäsa,felpillantäs a väll felett.
A nö jobban fel tudja merni a ferfit lebukäs nelkül tehät hogy a pasi nem veszi eszre hogy a nö vegigpillant a testen.
Amik azt jelzik hogy nem jön be az illetö: csukott szäju mosoly. Keresztbe font kar. Test az ajto vagy egyeb menekülesi utvonal fele fordul. Elhajläs. Nöknel bizony a miniszoknya nehezen megközelithetöseget jelent.
Ami nem nyerö,ha udvarlunk,ezt ne tegyük: hätulrol közelites. Ägyekigazgatäs. Zsebre tett kez. Nem mosolygäs. Keresztbe font kez. Mimika merseklese. Rämenösseg. Keresztezett läb,läbräzäs.
Sikeres dolgok: szemöldök gyors felhuzäsa,hüvelykujj lättatäsa,nemi jellegzetessegek hangsulyozäsa finoman,csipö megdöntese,tenyer kifele forditäsa( öszinteseg jele is) pozitiv gesztusok,
keves bör lätszik es több a ruha,magyarul nincs kint mindenkinek mindene: hosszu tävra alkalmas partner.
Ha kell meg több ilyen( mert ezt tanultam) irok meg,ha tul sok,nyugodtan leällithatsz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!