Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meg fogom bánni, ha összejövök...

Meg fogom bánni, ha összejövök ezzel a sráccal és egy hónap múlva kollégista leszek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, aki teljesen belém bolondult azóta. Mondtam neki, hogy koleszos leszek szeptembertől, távol leszünk egymástól, csak hetente pár órára tudnánk találkozni, de nem érdekli, kellek neki, küzd értem.

Vidéken lakok (a srác is), és Pesten leszek koleszos, ott tanulok majd... biztos lesznek fiúk ott, akik tetszenek majd, de jelen pillanatban úgy érzem, h akarom ezt a fiút, elkezdtem érezni iránta valamit. Barátnőm szerint h*lye vagyok, ha így kolesz előtt összejövök valakivel, mert ott úgyis találok valakit, vagy egyetemen és bánni fogom, h van párom. Meg így haza fogok vágyni a pasimhoz, és nem fogom élvezni az egyetemi életet. Szerintetek? Van értelme ennek? :( Egyelőre nem volt köztünk semmi, csak randizgatunk, ismerkedünk.

20/L

2014. aug. 7. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Az igaz szerelem nem azon múlik, hogy 4 órát vagy negyvenet tudtok együtt lenni hetente.

Meg aztán már nem a középkorban élünk, hogy az egyetlen kapcsolattartási lehetőség a postai levél...

2014. aug. 7. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
hát ha te is ugy gondolod hogy úgyis lesz a koleszban olyan fiu aki megtetszik akkor tényleg felelsleges mert csak feleselgesen beteted őt majd otthagyod ..magyarul nem vagy túl határozott
2014. aug. 7. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:

te is szeretnéd, ő is, érdemes megpróbálni

addig még van majdnem 1 hónap, azalatt eldől hogy van-e értelme a távkapcsolatnak

2014. aug. 7. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!