Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan hölgy, akinek...

Van itt olyan hölgy, akinek szüksége lenne táncpartnerre?

Figyelt kérdés

Régen rövid ideig táncoltam (jazz-balett), igen tudom fura egy férfitól, de így történt. Szeretnék megtanulni valami komolyabb táncnemet és ha lenne ilyen lány itt, aki szintén szeretne megtanulni, némi ismerkedés után akár bele is lehetne vágni.

Budapestre lehetne menni, mivel én is Pest-megyei vagyok. És még mielőtt írná valaki, hogy "szép próbálkozás" stb. nem, nem erről van szó, tényleg komolyan gondolom a kérdést. Egyedül is mennék de az nem az igazi, van kedve valakinek?

Én 178 cm magas vagyok, erősebb testalkatú, mint egy átlag táncos (8 éve kondizom, 6 éve futok, néha úszom). Ha tényleg hasonlóan komolyan gondolja valaki, akkor megismerkedhetnénk és mehetnénk, itt nem a külső számít, hanem a partner jelenléte, örülnék ha bárki írna, aki benne lenne, NEM randi jelleggel. 24/F

2014. aug. 6. 23:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék jelentkezni, viszont lenne egy kérdésem: miért pont jazz-balett?
2014. aug. 6. 23:35
 2/10 anonim ***** válasza:

"Sanyi, itt a röpke alkalom, PÖRÖGHETSZ a farkamon."

Béla, a táncoktatód.

:D:D:D

2014. aug. 6. 23:36
 3/10 anonim válasza:

Shades Of Cool nevű felhasználó válasza:

Imádok rúdtáncolni, de nem olyan rúdon:)

2014. aug. 6. 23:37
 4/10 A kérdező kommentje:
6-7 éves koromban jártam jazz-balettre. A kisvárosban, ahol élek, akkoriban ez volt az egyetlen műfaj, ami megfelelő távolságra volt (az általános suliban indult), és nyilván nem tudtam, mit takar pontosan, kíváncsi voltam és a szüleim befizettek. Egyébként mondta az oktató, hogy nem baj, ha fiú az illető, mert bár nem a legférfiasabb műfaj, de akadnak fiúk is.
2014. aug. 6. 23:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Messze laksz..Én nem éppen jazz-balettet,de nagyon szeretek táncolgatni,és szeretnék megtanulni műfajokat mivel érdekel az ilyesmi..
2014. aug. 6. 23:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Kár, tudtam, ha lenne valaki, messze lesz, de sok szerencsét kívánok a további műfajok elsajátításához :)

Még várok jelentkezőt:)

2014. aug. 6. 23:44
 7/10 anonim válasza:
Kezdő társastánc tanfolyamra bátran mehetsz egyedül, ott általában még nincs állandó táncpartnere a résztvevőknek (mindig mással táncolsz). A lányok rendszerint többen vannak, tehát nem kell félned hogy nem jut pár.
2014. aug. 7. 00:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel tisztában vagyok, csak jobb érzés lenne olyasvalakivel menni, akit valamennyire ismerek, szerintem felszabadultabban tudnánk belekezdeni az egészbe.
2014. aug. 7. 00:16
 9/10 A kérdező kommentje:

Egyébként pedig ha az elején úgyis idegenek egymásnak a felek élőben is, akkor miért ne lehetne netes ismeretség alapján, valamennyire ismerve egymást elmenni rá? Én ebben nem látok semmi kivetnivalót, szóval aki szeretne, bátran írjon, adjon egy esélyt a dolognak, szerintem így könnyebb elkezdeni.:)

Vagy pedig nem ér nyafogni, hogy nincs férfi ilyen helyeken, mert sok férfi menne, de mivel nincs kivel, inkább hagyja annyiban a dolgot. Tök jó lenne, higgyétek el.

2014. aug. 7. 00:20
 10/10 anonim válasza:
nekem nagyon bejön a jazz balett de tényleg nem a legférfiasabb de hasonlít hozzá a modern tánc (art jazz) és az szerintem nagyon jó mindkét nemnek . én társastáncban nem vagyok partner bocsi :) nekem inkább ez a stílusom ebben vagyok jobb :)
2014. aug. 12. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!