Lányok! Ez tudom hogy mindenkinél más de nektek milyen fiúk jönnek be a legjobban? 14/f
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 21:20
2/6 KnightBalazs válasza:
Ennyire okos valaki -_-... Okos jóképű, lovagias, férfias, kedves, jó humorú, sármos, szeret satb
3/6 LadyEdina válasza:
Vicces, inteligens, fontos hogy kitudja mutatni hogy szeret. Magas barna haj, barna szem, kerek fenék :3 .. de ez csak egy ideál .. nem kell mindennek passzolni, bár az első 3 nekem nagyon fontos.. de nm panaszkodom.megtaláltam :3
4/6 anonim válasza:
szeretem a kis páwás b**ikat és fiúsabb fiúkat is, nem kell full top csávónak lennie de van egy határ, nálam az első, hogy legyen vicces, tudjunk együtt nevetni, kalandvágyó, többet nem is várok el senkitől, legyen önmaga mellettem is :)
5/6 anonim válasza:
Külső: min. 180 cm, barna vagy fekete haj (nem agyonzselézett, de nem is apárnafésülte-stílus), barna szem, tetkó és piercing bejövős, de túlélem nélküle is :D, igényes ruhatár
Belső: intelligens, humoros, hűséges, barátságos, szinte mindig vidám, független
17/l
6/6 anonim válasza:
Haj-szem szín az mind1:)
Magasság:kb egy magasak legyünk,én 172-173cm vagyok
Ne legyen nálam kevesebb tömege..57 kg vagyok
Szemüveg az jól el egy pasinak:)
Fogszabályzó nagyon ne legyen neki,mert akkor összeakadunk,mert nekem is van fogszabályzóm:D xD
Sportoljon:)
Vicces,kedves stb legyen:)
Ja és korombeli..13-14 max 15 éves legyen:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!