Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14 év körüli fiúk! Egy ilyen...

14 év körüli fiúk! Egy ilyen lánynak mennyi esélye van nálatok?

Figyelt kérdés

14 éves 165cm magas 40kg félhosszú barna hajjal és zöldes szemekkel. Általában boldog de nagyon kevés önbizalma van.

Jobb lábán sok a sebhely talán ez az oka hogy nem nagyon szeret

ismerkedni mert fél a többiek véleményétől. Kitűnő tanuló de jó a humora laza, és jól el lehet vele beszélgetni, nem egy hisztis tipus. Az öltözködèsi stílusáról annyit, hogy a szoknyát egy évben egyszer tűri el.

2014. aug. 6. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem jön be, mert neten ismerkedik és önbizalma sincs.
2014. aug. 6. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez elég kevés...

Szerintem túl vékony...

Belsőre meg ennyiből nem lehet megmondani semmit..

2014. aug. 6. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
nagyon vékony vagy, túlságosan
2014. aug. 6. 15:18
 4/6 szulu13 válasza:
14/F olyan fiút keres aki olyan mint te egyaránt félénk és ennnyi alapján nem lehet megálapítani egy lányban azt kell nézni milyen a szíve nem azt hogy hogy néz ki ha valaki őszintén szeret téged az nem állít elébed falakat magadhoz enged hogy szerezsd egy fiúnak ha tetszel már az első pilanatban rád néz és talán a szemetek is találkozik innét tudod hogy szeret vagy sem úgy hogy olyan fiút keres aki megbecsül ezt tudom ajánlani :) ;)
2014. aug. 6. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a lány akibe én szerelmes vagyok az ilyesmi csak 157 körüli magas ,nem 40 kg és neki a nyakán van seb.
2014. aug. 7. 22:05
 6/6 anonim válasza:

Szia, 15 éves vagyok, de remélem ettől függetlenül még meghallgatod a véleményem. Egy hasonlóan körül írható lány az egyik kedvenc barátom évek óta, nagyon kedvelem, megértő, és segítőkésznek ismertem meg, szerintem te is ilyen lehetsz.

Sokan mondják, hogy az önbizalom hiányos lányokkal nem érdemes foglalkozni, de őket lehet a legjobban szeretni, maximálisan megbízhatóak, és félénkségükből adódóan kell velük foglalkozni, kell nekik a másik szeretete, úgy érzed szükséges vagy mellette, és ez nagyon jó érzés! :)

Az ilyen lányokból lesznek a legjobb barátok, lelkitársak szerintem, persze nem azt momdom, hogy egy laza, nyitott, magabiztos lány nem az igazi, mindenki magának választja élete párját.

Személy szerint biztos bepróbalkoznék nálad, biztos helyes, széparcú lány vagy! Remélem tudtam segíteni, és azt is, hogy ez a kis segítség önbizalmat is ad neked! :)

2014. aug. 15. 04:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!