Szinten rock-ot hallgato fiuk, valaki beszelgetni?
kedvenc zeneim:
BVB-In the end
Thousad Foot Krutch-Courtesy call
the Grenma-Ideje elni
Bring me the horizon-Don't go
Skillet-Believe, Awake and Alive, Those nights
Divide the day-Let it roll
es meg sorolhatnam:)):DD
a kérdező kommentjén megakadt a szemem idézem: "A Skillettől hol a Monster? És mi a helyzet az AC/DC- vel?
A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/11 Időpont ma 22:17 Privát üzenet
A kérdező kommentje:
Az se rossz:DD de a rock valahogy jobb *o*
kedves kérdező ilyen komment után nem pisisnek tartalak hanem tudatlannak a bring me the horizontól már hallottam egy számot de azt se nevezném kifejezett rocknak halgass inkább tényleges rock zenéket
Na belehallgattam párba ...
Ezeknek tényleg mi közük a rockhoz?
Jujjujujujj. Nem. Nem és nem.
Ha igazán rajongsz a műfajért, akkor ne számcímeket mondj, amiket "jútúbdídzsézésből" összeszedtél, hanem ismerd meg az előadók albumait, olvasd el a zenekarok történetét a megalakulásuktól kezdve és éld bele a helyükbe. Járj el koncertekre. Érezd át a műfaj érzését.
AC/DC rocknak számít, pontosabban a Hard Rock műfaja. Nem tudom mit értesz pontosan a rock definíciója alatt, de három bandát tudok ajánlani: Led Zeppelin, Guns n Roses és Pink Floyd. Jó úton haladsz, de fejlődnöd kell még ifjú pádáván.
Én amúgy mindenféle stílusú zenét hallgatok, hörgős death metáltól kezdve Lady Gagán keresztül egészen dubstepig. Nem skatulyázom be magam, általánosságban zenerajongó vagyok. Kedvenc stílusom mégis a a progresszív metál (Dream Theater, Nevermore, Protest the Hero, Periphery) és a power metál (Stratovarius, DragonForce). Képes vagyok ezen stílusok zenekaraitól egész diszkográfiákat maratonban végighallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!