Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szinten rock-ot hallgato...

Szinten rock-ot hallgato fiuk, valaki beszelgetni?

Figyelt kérdés

kedvenc zeneim:

BVB-In the end

Thousad Foot Krutch-Courtesy call

the Grenma-Ideje elni

Bring me the horizon-Don't go

Skillet-Believe, Awake and Alive, Those nights

Divide the day-Let it roll

es meg sorolhatnam:)):DD

2014. aug. 5. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ensiferum, Rammstein hol marad? :/ SOAD?
2014. aug. 5. 22:38
 12/18 anonim ***** válasza:

a kérdező kommentjén megakadt a szemem idézem: "A Skillettől hol a Monster? És mi a helyzet az AC/DC- vel?

A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.

# 4/11 Időpont ma 22:17 Privát üzenet

A kérdező kommentje:

Az se rossz:DD de a rock valahogy jobb *o*

kedves kérdező ilyen komment után nem pisisnek tartalak hanem tudatlannak a bring me the horizontól már hallottam egy számot de azt se nevezném kifejezett rocknak halgass inkább tényleges rock zenéket

2014. aug. 5. 23:15
 13/18 anonim ***** válasza:

Na belehallgattam párba ...

Ezeknek tényleg mi közük a rockhoz?

2014. aug. 5. 23:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Jujjujujujj. Nem. Nem és nem.

Ha igazán rajongsz a műfajért, akkor ne számcímeket mondj, amiket "jútúbdídzsézésből" összeszedtél, hanem ismerd meg az előadók albumait, olvasd el a zenekarok történetét a megalakulásuktól kezdve és éld bele a helyükbe. Járj el koncertekre. Érezd át a műfaj érzését.

AC/DC rocknak számít, pontosabban a Hard Rock műfaja. Nem tudom mit értesz pontosan a rock definíciója alatt, de három bandát tudok ajánlani: Led Zeppelin, Guns n Roses és Pink Floyd. Jó úton haladsz, de fejlődnöd kell még ifjú pádáván.

Én amúgy mindenféle stílusú zenét hallgatok, hörgős death metáltól kezdve Lady Gagán keresztül egészen dubstepig. Nem skatulyázom be magam, általánosságban zenerajongó vagyok. Kedvenc stílusom mégis a a progresszív metál (Dream Theater, Nevermore, Protest the Hero, Periphery) és a power metál (Stratovarius, DragonForce). Képes vagyok ezen stílusok zenekaraitól egész diszkográfiákat maratonban végighallgatni.

2014. aug. 5. 23:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért a Led Zeppelin és egy Guns n Roses ne legyen már egy lapon említve ... :-P
2014. aug. 6. 00:25
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 Vágom, hogy eltérő stílusúak, azért mondtam, mert sokan szeretik ezt a kettőt és ezzel ismerkedtek meg a rockzenével. De lehet mondani többet is, csak most ezek jutottak eszembe.
2014. aug. 7. 11:17
 17/18 anonim ***** válasza:
De jó hogy valakinek fingja sincs a rockról,de magyaráz róla,főleg 14 évesen,és a többi válaszoló is.A rocknak több műfaja van,van a Haevy Metal,Hard rock,Classicus rock,Metál és még lehetne sorolni.Nem mindegyik rocknál pörgetik fel a hangerőt és hörögnek ezerrel,van nyugis rock is,mind a Skillet.Mindegyik ember maga dönti el hogy melyiket szereti,de ne akarja egyiket se a főrocknak nevezni,mert ő azt szereti,meg szerinte az a rock.Mindenkinek más,de attól nem az lesz a főrock(amit te gondolsz rock),mert vannak külön műfajai.
2014. aug. 7. 15:11
 18/18 anonim ***** válasza:
hát ha nem késő akkor beszélgethetünk, ezeket a számokat nagyon imádom :)
2015. júl. 6. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!