Debreceni 14 éves lányok akik szintén a szerelmet keresik nincs kedvetek ismerkedni? [BŐVEBBEN LENT]
Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 15 éves Debreceni fiú vagyok és szőkés barna szemem 162 cm vagyok és 56 kiló hasonló magasságú lányok akik Debrecenben vagy Debrecen közelében laknak és szinglik írjanak privátban mert biztos vannak itt értelmes okos hölgyek :) Ui: tudom hogy nem társkereső oldal....2014. aug. 5. 07:40
2/5 A kérdező kommentje:
Mert már rácsesztem sokszor, kérlek titeket az ilyen válaszadók kíméljenek!
2014. aug. 5. 07:53
3/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ilyenkor még ne keresd a szerelmet!Ez csak egy jó tanács.Mellesleg szerintem ne a neten ismerkedj mert veszélyes!
4/5 A kérdező kommentje:
Értem :) de hátha...
2014. aug. 5. 08:16
5/5 Umaku válasza:
Nincs hátha. Mégis mit akarsz kezdeni 14-évesen? Amit ennyi idősen tehecsz azzal inkább keres egy jó havert és focizzatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!