Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ennyi idő után hogyhogy még...

Ennyi idő után hogyhogy még emlékszik rám? Volt már mással is ilyen?

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve barátkoztam egy külföldi (dél-amerikai) sráccal. Csak chatelni szoktunk, néha webcam. Akkoriban neki stabil párkapcsolata volt, nekem hol volt, hol nem (elég zűrös időszakon mentem keresztül).

Elmondása szerint nagyon tetszettem neki, de ezt ekkora távolság mellett nem tudja reálisan felmérni az ember.

Aztán nekem is lett egy stabil párkapcsolatom, és megszakadt a barátságunk.

Tegnap, kb egy év után megkeresett újra, csak hogy hogy vagyok, meg ilyenek, felhívhat e.

Azóta sajnos szakított a barátnőjével.

Totál le voltam döbbenve, hiszen millió más emberrel chateltünk akkoriban, mégis pontosan emlékszik, ki vagyok.

Erre reakció: "Barátok voltunk, emlékszel? A barátainkat nem felejtjük el"

Kissé akkor is logikátlannak érzem, hogy barátságok, ismeretségek megmaradhatnak ekkora távolság és ennyi idő mellett.

Volt mással is hasonló?

2014. aug. 4. 14:37
 1/6 Kerida ***** válasza:
Van is, csak Nekem Afrikáig ér a kezem.
2014. aug. 4. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van, Közel Keleten. :) Lassan nekünk is egy év lesz, hogy megismerkedtünk. Pár havonta beszélünk, igazából a távolság miatt nem lehetne semmi, mert csíptük egymást. Az ilyeneket azért nem könnyű elfelejteni.
2014. aug. 4. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennyi ostoba nőt... Minek kell külföldivel foglalkozni?! Dél-amerika... Még a repülőút is fél nap!
2014. aug. 4. 14:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Miért nem lehetne külföldiekkel barátkozni, kedves utolsó?
2014. aug. 4. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Eszes #3, nem mindenki párkapcsolat keresés céljából kezd el beszélgetni, a szimpatizálás később alakulhat ki. HA valakivel meg jól érzed magad, miért ne beszélgetnél vele? Nem házasság a cél, ismerkedni bárkivel lehet.
2014. aug. 4. 14:49
 6/6 Kerida ***** válasza:
Khm, kedves #3-as az afrikai emberem mint említettem egy velem egykorú magyar nő. Csak Afrikában él és dolgozik. Nem párkapcsolat, nem kaland, ismeretség barátság.
2014. aug. 4. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!