Mit tegyek, hogy ne mondjanak rögtön nemet a Faceboookom miatt?
14/F vagyok, Facebookon a ballagós tablóképem a profilom, amin elég furcsán nézek ki. Előtte egy 2011-es selfie volt, amit már letöröltem.
A profilomon kívül saját képem nincs! Van egy pár amin szerepelek, de a legtöbb mind régi.
Mivel élőben nincs lehetőségem ismerkedni lányokkal (mert nincs hol), ezért mindig az ismerőseim ismerőseit böngészem, hátha találok valakit (elég szánalmas, de egyelőre ez van).
Általában találok, de ha rögtön személyesen elhívnám 100%, hogy nemet mondana, ezért mindig előtte ráírok facebookon, ismerkedni.
De természetesen 20-ból 19 még vissza se jelöl, mert nincs képem, ami van azon pedig elég érdekesen nézek ki.
Pedig nem vagyok csúnya. Persze, nem vagyok egy csodaszép lény, de legalább az erősebb átlagba szoktak sorolni.
Mit tegyek?
Aligha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!