Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! A vers már nem romanti...

Fekete Holló kérdése:

Lányok! A vers már nem romantikus?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, hogy egy aranyos kutyussal, vagy egy "jó dumával" sokkal többet lehet elérni az ismerkedés során, mint egy jól megírt verssel. Miért van ez?

2014. aug. 4. 08:39
 1/7 anonim válasza:

Dehogyisnem^^

De attól még, humorosnak kell lennie az illetőnek, különben nem ér semmit a költeménye:)

2014. aug. 4. 08:41
 2/7 anonim ***** válasza:
A vers szerintem jó dolog. Rendszeresen kaptam a páromtól saját költeményt, aranyos dolognak tartom. Szerintem a kutya és a jó duma sem garancia az ismerkedésre, mert mindegy mit birtokol a másik fél, ha amúgy üres számodra a lénye... A lényeg: jó emberbe kell botlani, aki vevő a személyiségedre, a versedre, tehát Rád! :) 24N
2014. aug. 4. 08:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Én imádom ha valaki verset ír nekem! *.*
2014. aug. 4. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem!

67/N

2014. aug. 4. 09:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Szilárd, könyörgöm, állítsd már be, hogy ne lehessen látni a nevedet a válaszaidnál, mert már nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak-e azon, hogy naponta átlagban 64 különböző életkort jelölsz meg a válaszaid alatt, a nemről nem is beszélve. :D
2014. aug. 4. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
de, de egy aranyos kutyussal vagy egy jó dumával nálam tényleg többet el lehet érni
2014. aug. 4. 09:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Szilárdnak is köszönöm, jót nevettem rajta... 67 éves nő... xD
2014. aug. 4. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!