Vajon nekem azért jönnek be jobban az átlagos vagy mások általá csúnyának tartott lányok, mert én magam is állítólga egy ronda fiú vagyok?
Figyelt kérdés
Nem értem, de nekem olyan jó érzés volt legutóbbi is egy arcra nem nagy szám, de testre vonzó lányt ölelgetni és megcsókolni. Én tényleg képes vagyok vonzódni hozzá, pedig minden ismerősöm azt mondja, hogy csúnya lány. Nekem mégis bejön valamiért már külsőre is, pedig tudom én is, hogy nem egy álomnő arcra. Tehát tényleg látom, hogy messze van azért egy Palvin Barbitól, mégis bejön nekem, meg tetszett, hogy szeretgett ő is engem magától.2014. aug. 3. 23:29
3/6 anonim válasza:
Nem kell ezen filozofálni, boldog voltál, és az a lényeg.
4/6 anonim válasza:
Szerintem úgy gondolod, hogy nem lehetsz egy szép lánnyal mert állítólag ronda vagy és ezt elfogadtad. Vagy lehet hogy szimplán más az ízlésed :D
6/6 anonim válasza:
Ki a lóherét érdekel, hogy más szerint milyen a csajod? Nekem is volt barátnőm, megláttam, azt hittem kettéáll a fejem, közben többen rondának tartották. Az, akiért most odavagyok, egyesek szerint nem néz ki jól,de faragni nem tudnék szebbet. Nem másnak szerzek barátnőt, és te sem, szóval sz"rd le, azzal legyél, aki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!