Lányok akik eddig nem írtak ilyen kérdésekre! Van kedvetek ismerkedni velem?
1.Valamikor el kell kezdeni.
2.Apa,anya hadjatok már békén végre! Egész nap rendesen viselkedem esténként szeretnék ismerkedni de ti nem engedtek el sehova!
Eddig nem válaszoltam ilyen kérdésekre. Ez lesz az elsõ, élvezd ki!
Van párom, nem ismerkedek. Fiatal is vagy meg meleg. A hajad olyan furán áll mint egy rozmárnak és a szemeid meg pirosak mint amikor a szemembe fújtam a Fa spray-t. Nem volt kellemes, ráadásul még a sminkem is elkenõdött emiatt. Ja tényleg, láttam nem rég, hogy kivetted a kukából a használt tamponjaimat. Azt mégis miért tetted?! Gondolom teát fõztél belõle, jó kis vér tea, nincs annál jobb.
A hobbijaid se mindennapiak. Mégis milyen elmebeteg gyûjt döglött macskákat rajtad kívûl? Igaz pár éve néztem az Animap Planet-et abban volt egy öreg nénike, az is döglött macsekokat gyûjtõtt a lakókocsijába. Áhhá!! Lebuktál b*szki, szóval te az õ unokája vagy te kis aberrált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!