Érez még irántam valamit?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami szép lány, nincs sok barátom, szabadidőmben a könyvtárban szoktam legtöbbször lenni, de a legjobb barátom egy olyan fiú, aki mondhatni a teljes ellentétem. Ő bmx-ezik és szeret a barátaival lenni (15 éves, én 14). Pár hete úgy jött ki a helyzet, hogy elmondta hogy nagyon tetszem neki, és én is bevallottam neki, de azt mondta csak azt akarja, hogy barátok legyünk, mert nem akar elveszíteni. Nekem korrekt volt ez a dolog, mégis reménykedtem, hogy egyszer többet akar majd. Például mindig célozgatunk dolgokra, meg flörtölünk, de akkor sem történik több. Az a baj, hogy nem tudom, hogy reménykedjek-e vagy mondjak-e le róla. Egyszer mondtam neki, hogy tudom, hogy csak barátilag szeret, erre ő visszakérdezett, hogy honnan tudod? Nem mertem megkérdezni, hogy most akkor tényleg szeret, mert nem szeret az érzéseiről beszélni, és félek, hogy ezzel elijeszteném, pedig már megőrülök attól, hogy nem tudom hogy állnak a dolgok. Aztán elment nyaralni, és féltem, hogy elfelejt, mert nem tudunk beszélni, hiszen ez amúgy is ilyen távkapcsolatféle dolog. De a kedvemért mégis feljött, beszélgettünk, és ez újabb reményeket ébresztett bennem. Úgy terveztem, hogyha már nem lesz a nyaraláson, akkor megkérdezem tőle, hogy mit is érez valójában, ha elijeszti, ha nem. Most viszont mégis kicsit visszariadtam, mert megint nem jelentkezett már három napja. Most akkor mit érezhet irántam?2014. aug. 3. 11:20
1/4 anonim válasza:
Ne add fel , szerintem van remény :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) És még úgyis megéri, hogy távkapcsolat lenne?
2014. aug. 3. 12:48
3/4 anonim válasza:
Távkapcsolat alatt mit értsz? 400km? vagy csak 40?
4/4 A kérdező kommentje:
200 km
2014. aug. 17. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!