Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Aki tangát vesz fel...

Lányok! Aki tangát vesz fel (most mindegy milyen ruha alá), az ismerkedés, csábítás céljából teszi? Mivel a tanga nem annyira kényelmes.

Figyelt kérdés
ugye kidörzsöli "annál a résznél", bőrbetegséget is okozhat, viszont viselete szexi, csábító

2014. aug. 3. 01:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Itt 5# talán rosszul fogalmaztam, arra gondoltam, hogy nem minden a férfiakért van. Bár azt nem értem mért nem érezhetem magamat szépnek anélkül, hogy bárkinek tetszeni akarnék
2014. aug. 3. 01:36
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Simán látjuk, ha valakin nem tanga van. Vagy legalábbis én azonnal észreveszem. Bár én a melltartóméreteket is 80-90%-os pontossággal saccolom meg.
2014. aug. 3. 02:28
 13/18 A kérdező kommentje:
ok, mégha a lányok nyilvánosan nem is ismerik be, de azért tudat alatt tudják, hogy tetszeni akarnak a tangában :)
2014. aug. 3. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:
82%

én is tetszeni akarok tangában. tényleg sokkal jobban kiadja azt az érzést, hogy nő vagyok...pedig csak egy tanga. :D viszont kidörzsöl és sajnos mostanában rászorultam arra, hogy franciát hordjak...

A francia sokkal jobban áll :D én úgy látom páromnak is jobban tetszik, jelenleg meg kényelmesebb is.:) csak persze nem lehet mindenhez azt felvenni.:)

21/L

2014. aug. 22. 12:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

én azért hordok tangát,mert nekem ez a kényelmes!

komolyan...

Ha normális fazont,anyagot és méretet választasz,akkor semmit se fog kidörzsölni és a puncidat se vágja ketté ne aggódj :D

Bőrbetegségem se volt még soha :D

A franciabugyi-na az bevág elől és hátul is és oldalt is!A rendes női bugyifazont meg nem kedvelem,egyszerűen nem bírom elviselni, hogy a seggem közepén van valami.(nadrágon kívül)

2014. nov. 5. 00:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
ha rossz méretű tangát veszfel akkor hülye,ha jót akkor azért mert kényelmes. a csábitás mellékes.
2014. nov. 5. 00:30
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Jha azt én is felismertem (barátnőmet figyelve)pl ő tényleg nem akar tetszeni más srácnak, ismerem nagyon jól, de ettől még ha elmegy csajokkal találkozni, vagy suliba, mindig csini akar lenni, és zavarja, ha nem az. A lányok ilyenek :) Persze azáltal, hogy maguknak tetszenek-> olyan srácnak tetszenek, akivel passzol az ízlésük. badabum ssz!
2014. nov. 5. 00:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csak helánkákhoz szoktam tangát venni, hogy ne látszon a fenekemnél a bugyi körvonala.. :)

Emígy számomra nem olyan kényelmes..

2014. nov. 19. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!