Lányok! Aki tangát vesz fel (most mindegy milyen ruha alá), az ismerkedés, csábítás céljából teszi? Mivel a tanga nem annyira kényelmes.
én is tetszeni akarok tangában. tényleg sokkal jobban kiadja azt az érzést, hogy nő vagyok...pedig csak egy tanga. :D viszont kidörzsöl és sajnos mostanában rászorultam arra, hogy franciát hordjak...
A francia sokkal jobban áll :D én úgy látom páromnak is jobban tetszik, jelenleg meg kényelmesebb is.:) csak persze nem lehet mindenhez azt felvenni.:)
21/L
én azért hordok tangát,mert nekem ez a kényelmes!
komolyan...
Ha normális fazont,anyagot és méretet választasz,akkor semmit se fog kidörzsölni és a puncidat se vágja ketté ne aggódj :D
Bőrbetegségem se volt még soha :D
A franciabugyi-na az bevág elől és hátul is és oldalt is!A rendes női bugyifazont meg nem kedvelem,egyszerűen nem bírom elviselni, hogy a seggem közepén van valami.(nadrágon kívül)
Én csak helánkákhoz szoktam tangát venni, hogy ne látszon a fenekemnél a bugyi körvonala.. :)
Emígy számomra nem olyan kényelmes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!