Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Manapság tényleg annyira...

Manapság tényleg annyira fontos a külső? Szerintem ez nagyon elszomorító!

Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha azt vesszük akkor igen, de elsősorban nem a kinézet, hanem a kisugárzás, az önbizalom látszata a fontos igazán, mert az már eleve szebbé teszi az összképet mint maga a megjelenés.

Most tegyük fel ha te szép igényes ruhákban járkálsz, jó a hajad, a testi adottságaid is rendben vannak, de ugyanakkor komor, bús, ijesztő a tekinteted, és nincs önbizalmad már eláshatod magad.

De ha mondjuk átlagosan öltözködsz, nincsenek meg a megfelelő testi adottságaid, de a jellemed, vidám, önbizalommal teli, akkor már szebbé teszi az összképet.

Na most az én példám a következő, kövér voltam, de lefogytam, igaz még van rajtam felesleg, de sokak szerint már most jól nézek ki. Bár az önbizalmam még mindig nem az igazi, de ugyanakkor sokkal, vidámabb, barátságosabb a természetem mint régen. Na most 3 hónapja megismerkedtem egy lánnyal akivel össze is jöttünk, nekem ő az első barátnőm. Igaz picivel idősebb nálam ugyan, neki is vannak hibái, de jól néz ki, igényes, jó, szép ruhákban jár, persze vannak hibái, mint mindenkinek, de ezeket elsősorban el kell fogadni, először is saját magunk fogadjuk el a hibáinkat, főleg azt amin nem változtathatsz, ha ezt elfogadod akkor más is elfogja. A barátnőmnek szép arca van, picit beráncosodott neki, ez ugye attól is volt hogy sokat mosolygott és ennek meg van a nyoma ami nagyon aranyos szerintem és jól is áll neki, és ő ezt elfogadta, bár igaz nagyon rossz a bőre, ezért is ilyen 25 évesen, de ez van elfogadtam, ő is elfogadta magát, De hihetetlen szép a haja, a szeme, az alakja, és mindig mosolyog, és hihetetlen kedves. Na amikor megismerkedtünk akkor lettem én is mosolygósabb mert nagyon nyugodt, vidám természete van és ez nekem tetszik benne. Már akkor megkedveltem őt, sok közös volt bennünk, rengeteg mindent csináltunk együtt és végül össze is jöttünk. Persze a kinézet valamilyen szinten a belső értékekre is utal amire rájöttem.

Aki bús komor, szomorkásan jelenik meg az többnyire belül is az, de aki vidám, és kiegyensúlyozott, az belül is általában sokszor rendben van.

Szóval, valamilyen szinten fontos a külső is.

2014. aug. 2. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:
#7, mintha csak én írtam volna.
2014. aug. 2. 22:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Még annál is jobban,mint gondolnád.De nem részletezem,remélem mindenki látja mi megy a mai világban...
2014. aug. 2. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!