Csajok, szeretnétek ismerkedni velem? 14/f
Néhány szó arról hogy mivel töltöm a szabad időm: Szeretek a baráti társaságommal lógni,szeretek túrázni a legjobb barátommal,szeretek filmeket és sorozatokat nézni de csak azokat amik jó történettel rendelkeznek. Imádom a zenét, meghallgatok bármilyen műfejt csak jó legyen.Szeretem az állatokat van is egy kutyám amit minden este sétáltatok vagy egyedül vagy a barátaimmal. Szeretek a gépen játszani (de nem vagyok kocka).
Néhány szó arról hogy mik érdekelnek: Érdekel a történelem , de leginkább azon része ami nem szerepel a tankönyvekben mert túl bizonytalan ahhoz hogy bele kerüljön. De persze a többi része is érdekel a történelemnek.
Érdekelnek a természetfelettivel kapcsolatos dolgok (Pl: vámpírok,démonok,mágia). (Tudom hogy sokan hülyének fognak nézni ez miatt, de nyugi nem vagyok "fanatikus" az ilyenekben csupán eléggé érdekel és sokat tudok az ilyennel kapcsolatos történetekről és történelmi dolgokról.....). Érdekelnek a művészetek, az irodalom a festészet, a szobrászat, a zene stb....
A belső tulajdonságaimat tekintve kicsit olyan "rosszfius" vagyok. Mármint, régi elzárt helyekre való bemenetel a haverokkal,telefonos szivatások meg ilyesmik....
Néha járok bulikba is de nem olyan sűrűn.
Aki szeretne velem ismerkedni az nyugodtan írjon privátban :)
Elnézést hogy a szöveg kicsit hosszúra sikerült.
További szép estét mindenkinek!:)
Mintha a fiatalkori önmagam naplóját olvasnám... (elmorzsol pár könnycseppet a szeme sarkában)
csak nekem nem volt kutyám és nem volt gyakori ahova ilyeneket irogathattam volna amikor 14 éves voltam...
14 évesen mi kint csöveltünk a BMX ekkel és a csajokkal a játszótéren és üvegeztünk meg ismerkedtünk a másik nemmel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!