Volt már olyan hogy valaki itt ismerte meg a párját? Hogyan történt?
én itt ismertem meg, nemsoká 5 hónapja járunk már...
itt egy ismerkedős kérdést kitettem, rámírt, beszélgettünk, majd facen is, taliztunk néhányszor és összejöttünk :)
Leveleztünk, felvettem skypre-ra, kiderült, hogy a szomszéd városban lakik. Találkoztunk, elmentünk mekizni, aztán rá egy hétre meg is dugtam, de a rákövetkező 2 hétben hallgathattam az önértékelési zavaros hülyeségeit, hiába téptem a számat, hogy szép ahogy van, csak nem hagyta abba. Végül dobtam, de utánaküldte a bátyját, hogy verjen össze. Kiderült, hogy az unokatesómmal munkatársak, jót röhögtünk a csajon, aztán hazamentünk.
The End
Ismerek ilyet.
Egy lány ráírt csak úgy,de akkor még alakult neki valami mással,ezért nem beszéltek tovább.
Viszont mikor annak vége lett,akkor elkezdte keresni,mert valamiért úgy érezte,hogy beszélniük kell,de már új névről,mert a régit törölték.
20 féle képpen írt a névre,de sose volt jó.
Aztán mikor már hagyni akarta,mert nem sikerült sehogysem írt neki valaki egy válaszára.
Ugyanaz a lány :)
Utólag kiderült,hogy 1 betűre rosszul emlékezett a nevében.
Lassan 1 éve vannak együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!