Segítene valaki? (többi lent)
Röviden és tömören próbálom.
Tetszik nagyon egy srác és én is neki. Sokszor kezdeményezett nálam, de én mindig meghátráltam...Hogy miért? Mert kapcsolata van. Vannak kisebb gondjaik, mesélte nekem anno, hogy megfordult a fejében a szakítás, illetve, hogy azt, hogy nem tudja, mi is lesz ebből a kapcsolatból.
A kérdés az lenne, hogy vajon ha engedek valamennyit neki, lehet ebből valami? Azok írjanak főként, akik hasonló helyzetben vannak.
A lelkifröccs nem érdekel, kínzom magam eleget, mert hónapok óta nem tudom elfelejteni.
Nem voltam még soha ilyen helyzetben.
amíg nem szakít a barátnőjével, ne is menj bele
ha elvileg te tetszel neki és a másik lánnyal úgyse működik, akkor miért nem szakítanak?
"A kérdés az lenne, hogy vajon ha engedek valamennyit neki, lehet ebből valami?"
Még1 következetlen lány!
Ébredj fel! Ha fontos lennél neki, téged választana. Max kaland lennél így. Ez kell neked? Néha beléd törli a hancurlécet, ha ez kell, akkor hajrá.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!