Szórakozik csak velem?
Van egy srác, akivel az elején azt hittem, lehet valami köztünk, azaz mire már megkedveltem. Egy időre felszívódott. Elfoglalt...vagy fene tudja, hogy miért igazából? Mostanában egyre többször úgy tűnik, hogy csak szórakozik...
Mióta újra találkoztunk, közeledik felém, de nem tudom, hogy ez neki csak szórakozás-e...? Nem olyan, mint anno. :/
ezeket a kérdéseket sosem értem
honnan máshonnan tudnád meg, ha nem egyenesbe, ha rákérdezel
Szia!
Hát ha nem beszéltetek még így nyíltan arról,hogy mi is van köztetek, akkor valahogy azért utalj rá, hogy kiderítsd!
Illetve mindenkinek arra van ideje, amire időt szakít magának! Ha te nem voltál részese annak, hogy időt fordít rád akkor valószínűleg tényleg nem akar többet.
De ezt csak Te tudod kideríteni! Kérdezd meg, utalj rá...:)
Velem hasonló dolog történt most...
Velem csak szórakozni akart :/
próbáld meg legközelebb erre terelni a témát, vagy mutasd meg/célozgass rá valamivel hogy te kicsivel többet érzel iránta mint barátság. És figyeld a reakcióját, ebből is kiderülhet hogy ő mit gondol rólad. De azért csak óvatosan, mert nehogy visszájára süljön el a dolog, és aztán rosszul gyere ki a dologból.
Amúgy figyelj, attól mert valaki elfoglalt, ne mondd nekem hogy nem tudna időt szakítani rád, ha annyira akarna.. Lehet hogy csak az idődet pazarlod vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!