Valaki beszélgetni/ ismerkedni?
Tényleg szimplán csak beszélgetni szeretnék. Nem szexről, és képet sem fogok küldeni, sem máshol beszélgetni.
Szóval aki ezek után is bemer vállalni egy beszélgetést azt szívesen várom privát üzenetben:D
20/L
Ha ezek a kikötések, akkor te nem akarsz ismerkedni.
Ha annyira beszélgetni akarna az ember, akkor a barátait keresi fel, akikkel nem kell ismerkedni :)
Ilyenek nincsenek neked? :\
Nem érdekel a mennyiség:D kiéhezett fszt bármikor bárhol lehet találni 100-at is:D Amúgy is, fél perces limittel max 2 ember az ideális:D
Meg a jelenlegi állás szerint mindegy is, mivel 0*20 az akkor is csak 0 lenne:D
Minek..?
Fiatalabb vagyok ezért nem írsz vissza..
Vagy ha mégis akkir 1-2 üzenet után már nem is létezel.. (eltűnsz..)
Ha nem akkor csak kérdeznék és félszavas mondtatokkal el lennék intézve..
Ha ebben is tévedek.. Inkább valamelyikőnk elaludna..
Ajj hagyom is a fenébe.. Inkább tovább böngészek unalmamban.. UGYANIS MINDENKI B****IK VÁLASZOLNI -.-
" kiéhezett fszt bármikor bárhol lehet találni 100-at is:D"
Ja, hogy ha te keresel magadnak valakit, akkor azokból válogatsz? :O
Ooooké. :)
Ez ma este nem fog változni:D
Hmm...azért önbizalmad lehetne egy kicsit, és értem én, hogy ki vagy bukva, de akkor keres a korosztályodban valakit:) Egyébként meg az előtt elítéltél hogy megpróbáltad volna a dolgot így feladtad... Holott nem kapcsolat szempontjából írtam ki a kérdést, így neked is lett volna esélyed:)
Szerintem most félreértettél:D Vagy én téged, de mindegy is, mindenki azt gondol, amit akar:D
Neem ítélek én el senkit.. És én sem akartam kapcsolatot létesíteni 1 nővel sem innen.. De hát nem tehetek róla.. :(
Megkedveltem az egyiket.. És ő is engem..:((
Van önbizalam is ám! ;) Csak hát a tapasztalat.. Azért 10ből 8 nem létezik a beszélgetés megkezdése után.. Te lennél az 1 vagy netán a 2? oO
De most már nem is baj... :(
Én már nyugovóra tértem.. Ajánlom neked is mert 3 múlt..
#7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!