azért ez így hülyeség. Inkább csak, idővel majd megtanulod, illetve nem megtanulod, csak jobban észre veszed kiben lehet.
Vannak azért emberek akikben lehet. De amúgy amit xy mondott a hátad mögött kibeszélős de szembe vigyorgó emberekről az igaz.
Munkahelyemen, na egy gyár. Az előző helyemen ott fogjuk rá hogy normálisak voltak, persze akkor is éreztem hogy na ezek aszok. Na most eljöttem, azt pechjükre már hallom vissza miket mondanak rólam.
Szemét *******, viszont az új helyemen egyik lánnyal pl tök jóban vagyok. Meg egyik csávóval. De igen azért résen kell lenni. De nem élhetsz úgy mint valami paranoiás arom csak mert vannak olyan szemetek akik rögtön hátba szúrnak ahogy elfordulsz.
Bízz az Istenbe és hátrahagyott szavában a Biliába BIBLIA
„A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a kiigazításra” (2Timóteusz 3:16)
MI AKADÁLYOZHAT? Sokan azt állítják, hogy a Biblia nem több egy könyvnél, melyet emberi bölcsesség ihletett. Egyesek szerint történelmileg nem hiteles. Mások pedig azt mondják, hogy a Biblia tanácsai nem gyakorlatiasak, illetve nem időszerűek.
HOGYAN KÜZDHETED LE AZ AKADÁLYT? Sokan, akik kétségbe vonják, hogy a Biblia megbízható és hasznos, meg sem vizsgálták, hogy mit ír. Pusztán azt ismételgetik, amit másoktól hallottak. A Biblia azonban így figyelmeztet: „A tapasztalatlan hisz minden szónak, de az eszes meggondolja lépteit” (Példabeszédek 14:15).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!