Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek kedvel vagy csak...

Szerintetek kedvel vagy csak dugni akar?

Figyelt kérdés

Nah van egy srác akit én kedvelek. És ezt el is mondtam neki de ő közölte hogy nem kedvel úgy mint én őt. Úgyanis ő barátként kedvel. de a viselkedése annyira ellentmondó. Mármint folyton udvarol és kedves. Poénkodik és mindig megkérdezi hogy járok-e valakivel. Múltkor is úgy köszönt hogy "Szia cica" este felé meg úgy hogy "Jó éjt édes" De kb 3 napja meg azt írta nekem hogy küldjek már magamról pucér képet :OO

Akkor most mi a franc van?!! O.O Mit akar?!

2014. aug. 1. 00:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Kedvel is és dugni is akar. Egyébként nem tudom, de nekem csak annyi furcsa benne, hogy pucér képet kér rólad. Lassan 8 hónapja vagyok kapcsolatban a barátnőmmel, de nincs még róla pucér képem.
2014. aug. 1. 00:20
 2/18 anonim ***** válasza:
csak le akar fektetni
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem elég egyértelmű, hogy a bugyidba akar férkőzni.
 4/18 anonim ***** válasza:
Csak meg akar bütykölni.
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csábitsd el és feküdj le vele! Ő is azt akarja, meg neked is tetszik...
2014. aug. 1. 00:22
 6/18 anonim ***** válasza:
Gerincre vágna
2014. aug. 1. 00:24
 7/18 A kérdező kommentje:
De ha csak dugni akar akkor mért kedveskedik. Meg nem azért de kb 1 éve csinálja ezt.
2014. aug. 1. 00:25
 8/18 anonim válasza:
45%
már elegem van ezekből a kérdésekből.. feküdj le vele vagy sem, őszintén leszarom. Örülök hogy ez a legnagyobb problémád :*
2014. aug. 1. 00:25
 9/18 A kérdező kommentje:
Hát köszi édes vagy :))
2014. aug. 1. 00:26
 10/18 anonim ***** válasza:

Mert egy cuki esküvőt akar veled és gyerekeket.

Tök nyilvanvaló nem?

2014. aug. 1. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!