Pasik! Ha tetszik egy lány, milyen jeleket kell adnia nektek, hogy oda merjetek menni hozzá? Illetve ha nagyon tetszik valaki, vártok arra, hogy jeleket küldjön, vagy anélkül is próbáltok lépni?
#4-es.
Ez az látod, hogy Neked nem kell jel, anélkül is odamész, mert van bátorságod.
Lehet, hogy nem vágnak pofán, de helyette kiröhögnek, utána még egy jó darabig összesúgnak az ember háta mögött és vihognak rajta.
Egy ilyen szerencsétlen pancsernek, mint én, igenis kellenek az egyértelmű jelek, vagy akár az, hogy a lány kezdeményezzen, de hát ugye az már régen rossz, hiszen akinél a lánynak kell kezdeményezni az nem férfi.
Feldobok neki 1 kis labdát,ha leüti akkor mehet tovább,ha nem úgy reagál ahogy várom akkor off.
Szerintem ez működik ellenkező esetben is.
20/F
Sajnos én sem fogom a jeleket eléggé. Sőt a legtöbbször a barátaim szokták utólag mondani, hogy a csaj küldte a jeleket...
Többször is előfordult, hogy csak később miután a jeleket küldték eset le, hogy igen egy lehetőséget elhalasztottam...
Szóval egy egyértelmű jel számomra, amit már én is észreveszek az az, hogy ha odajön és elkezd beszélgetni, majd elmondja, hogy mit szeretne.
Én is mindig kimondom mit gondolok, ha kérdeznek.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!