Hogy kell csajokat ismerni, hogyha sportokra vagy kondiba megyek akkor ott szinte csak fiúk vannak, meg discoba és neten is arcoskodnak a csajok nem ismerkednek?
Discoban nehezen fogsz ismerkedni, max egy éjszakásat találsz.
Mi lányok is ismerkedünk, a sportos részhez annyit mondanék, hogy nem izzadságban úszva akarok rátalálni a nagy Ő-re, viszont kismillió hely van ahol az ember lányokat találhat.
Utolsó!
Nem válaszoltál a kérdésre! Írd már le a kismillió helyedet, ahol rátok találhatunk...!!!
Utcán, parkokban, kávézókban, koncerteken, kocsmában bárhol...
A lányok is kiszoktak mozdulni, nem kell minket lasszóval halászni, a páwás dolog meg baromság, legalább is nekem nem nagyon jönnek be.
Utcán, parkokban ez kb ugyanaz, szinte akárki csinálja csövesnek nézik és elutasítják.
Kávézókban hogy, veszel egy kávét a Starbucksban minden alkalommal ezerötért a haveroddal a plázában, aztán HA épp van csaj akkor odamentek zavarni más vásárlókat minden nap hogy sziasztok ha éppen nem figyel a személyzet hogy rátok szóljon? És akkor hirtelen az utcai bunkó viselkedésből attól hogy beültek a Starbucksba hirtelen átváltoznak a lányok tündérekké?
Koncerteken én csúnya lányokat láttam főleg, sápadt, dagadt piercingeseket, jó koncert ritkán van.
Kocsmákban is ált 80-100%-ban fiúk vannak.
Várjuk a további tippeket a normális ismerkedéshez, ahol nem kell lasszóval lányokat halászni.
"Utcán, parkokban, kávézókban, koncerteken, kocsmában bárhol...
A lányok is kiszoktak mozdulni, nem kell minket lasszóval halászni, a páwás dolog meg baromság, legalább is nekem nem nagyon jönnek be."
Csak egyszer tudná meg, milyen pasinak lenni. Még azt sem tudom mondani szerencsétlennek, hogy cseréljünk helyet, mert lányként ha odamegy egy fiúhoz, a fiúk vevők az ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!