Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, mennyire riadtok vissza...

Fiúk, mennyire riadtok vissza az olyan lányoktól, akik intelligensebbek nálatok? Próbálkoztok náluk vagy inkább feladjátok?

Figyelt kérdés

2014. júl. 30. 21:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Miben merül ki nálad az intelligencia, a viselkedésre érted, hogy alkalomhoz illően viselkedjen? Vagy hogy hozzá tudjon szólni minden témához? Vagy mindent egybe?

Vagy ez nálad csak úgymond egy Legyen ön is milliomosról szól aki eljut a 15 ös kérdésig?

2014. júl. 30. 22:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Csak olyan alap dolgok, hogy tudjon helyesen írni, és igen, tudjon hozzászólni a témákhoz, az élete meg ne annyiból álljon, hogy bámulja tátott szájjal a tv-t, hanem tájékozódjon, vagy legyen valami hobbija vagy ilyesmi.
2014. júl. 30. 22:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát akkor ez nem egy nagy dolog, a legfontosabb számodra a viselkedés ezek szerint.

Azt meg már látásból 10 méterről megállapítja valaki a másikról, hogy ez egy paraszt vagy normális.

2014. júl. 30. 22:07
 14/18 anonim ***** válasza:
hát nálam kevés az inteligensebb lány szóval én a hulye lányokat kerulöm csak a baj van velük :DD
2014. júl. 30. 23:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Még nem találkoztam olyan lánnyal, aki felülmúlta értelmi képességeimet. Jót röhögtem.
2014. júl. 31. 00:38
 16/18 anonim ***** válasza:
na basszus, én is két ll-el írtam :)
2014. júl. 31. 08:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem próbálkoznék, de msá nőnél sem.
2014. júl. 31. 16:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Én csak ilyeneket keresek állandóan, de még nem sikerült olyat találni, akivel jól kijövünk.
2014. aug. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!