Fiúk, mit gondoltok, ha egy lány úgy öltözik, mintha egyenesen a kifutóról lépett volna az utcára?
Ezzel csak annyi probléma tud lenni, hogy sokan nem egy női lelket, embert látnak majd, hanem a ruha miatt egy 2 lábon járó "egy ilyen nőhöz vastag pénztárca" kell típust.
Szóval valószínűleg kevesebb próbálkozó lesz.
Azt én értem drága. De nincs rádírva.
Nincs ezzel baj, csak kevesebb lesz az udvarló.
Egy ilyen stílushoz amit te mondasz, ezt kompenzálni tudja, a kedvességed , a türelmed, a mosolyod, a kommunikációd, az hogy nem nézel le embereket, nem vagy bunkó, meg ilyenek. És akkor nincs gond! :)
Hát szomorú vagyok, hogy szerinted a fiúknak jobban tetszenek a laza csajok...
Őszintén, nekem elegem van hogy minden csaj lazán akar öltözködni.. Éppen csak a nőiesség tűnik el...
Felveszik ezt a papucscipőt, a ronda bő-zsák felsőkkel...
Hol vannak azok a csajok, akik szeretnek csinosan öltözködni, odafigyelni a külsejükre, esetleg felvenni valami szép platformos magassarkút? :(
Mert nekem meg pont ezek jönnek be... Nekem nagyon sokat számít ha a lány dekoratív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!