Mi olyan vicces abban hogy faradt vagyok?
Figyelt kérdés
A randipartnerem mindig keson er ra. Volt mikor ejfel korul vagy 11 tajekan ertunk haza. o sokaig dolgozik pedig nem kotelezo neki. Mert a sajat munkaja. En nagyon koran kelek. Napkozben sincs idom pihenni. Multkor nem birtam ki es asitozni kezdtem o meg nevetett. Hozza tette hogy nem erti miert vagyok ennyire almos. O minden nap tobbszor is le tud pihenni. En nem. Mindig keson er ra. Szinte akkor amikor en mar fekudnek. Mindig azt mondja talal ra megoldast. De ugyanugy keson jon. Mar teljesen kivagyok erzem hogy kimerultem.2014. júl. 29. 16:19
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem veszi észre, hogy ez mennyire rossz neked. Én sem vagyok egy álmos típus, van, hogy több mint 38 órát talpon maradok. Viszont van olyan is, hogy nagyon álmos vagyok, és akkor együtt érzek a többi fáradt emberrel. Mondd meg neki, hogy nagyon bírod őt, de fáradt vagy, és rosszul érzed magad. Ezt talán megéri. Gondolom ő sem akarna bealudni egy randin, mert ez olyan szinten van, mintha rettenetesen fájna a feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!