Nyári kaland-miért nem felejtem el?
Figyelt kérdés
a nyaraláson találkoztam egy sráccal, akit 3 éve ismertem meg ugyan ott, és most újra összefutottunk. sajnos a naralás utolsó 2 napján, szóval ennyink volt, de mindkét nap nagyon jól éreztem magam vele, egyik este buliztunk, másik este kettesben voltunk. mellette teljesen önamgam voltam, nem feszengtem, mint általában más fiúkkal. olyan tökéletes volt. 2 hete jöttünk haza, azóta is beszélünk , de nem egy városban lakunk, és a mi korunkban(17-18) nem kivitelezhető a távkapcsolat. azóta taliztam már más srácokkal, de valahogy folyton rá gondolok. most mégis mit csináljak?2014. júl. 28. 22:26
1/1 anonim válasza:
Először is tisztázni kéne, hogy ő is így érez e irántad. Úgy értem, hogy hasonlóan gondol-e rád, mint te ő rá. Ha ez egyoldalú akkor sajnos nincs miről beszélni. Viszont ha ő is hasonlóképpen vonzódik hozzád, akkor egy próbát mindenképp megérne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!