LÁNYOK!! Már senki nem vágyik egy normális pasival egy hosszú kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Ha még léteznek ilyen lányok akik szeretnének egy hosszú kapcsolatot vagy csak egy kapcsolatot egy rendes csávóval akkor szóljatok!2014. júl. 28. 21:11
11/19 anonim válasza:
Én pl. nagyon vágyom rá. Csak sajnos mindig a rossz emberbe szeretek bele. 17/L
12/19 anonim válasza:
Én nagyon is vágyom rá, csak sajnos mindig a rossz emberekbe szeretek bele.
13/19 anonim válasza:
Több, mint 20 hónapja vagyok együtt a párommal.
A kapcsolatunk szinte tökéletes.
Ne általánosíts. ;)
14/19 anonim válasza:
Akkor most szólok! Sokan vagyunk még, üdv!
15/19 A kérdező kommentje:
Hát jó hogy sokan vagytok ez pozitív dolog de én még ilyennel nem igazán találkoztam!
2014. júl. 28. 21:32
16/19 anonim válasza:
10-es, mit jelent számodra a "normális pasi"? Írd körül!
17/19 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de még nem találtam olyan fiút, aki szintén ezt szeretné.
18/19 anonim válasza:
Dehogynem! Én már nagyon vágyom egy olyan fiúra aki biztonságot meg szeretetet ad nekem, s ráadásul normális is. Jó lenne ha lenne egy ilyen valakim, aki tényleg egy biztos pont lenne az elbaszott életemben, de mivel eddig kb mindenki csak kihasználni akart és semmi szerelem, kezdem a dolgot a francba hagyni, s megbékélek a magánnyal.
19/19 anonim válasza:
uccsó vagyok azt elfelejtettem írni, hogy 17L :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!