Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kellene ismerkedni?

Hogy kellene ismerkedni?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem minden este járok egyet a sétálón és ha szembejön egy szebb lány leszólítom. Nem fog hirtelen meghökkenni, hogy mit akarok? Nem gáz ha egyből megmondom neki h nem lenne e kedve sétálni és ismerkedni (biztos arra gondol h valami szatír vagyok nem? :D)? Külsővel tegyük fel nincs gond.
2014. júl. 28. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdekes mód, de eéfogadható
2014. júl. 28. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Én arra gondoltam, hogy buszmegállóban a szép lányoktól megkérdezem mennyi az idő. És így becsajozok
2014. júl. 28. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha jó a szöveged és szimpatikus vagy nem hiszem
2014. júl. 28. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy jó ötlet, a mai világban az emberek közterületen elég kényesek az idegenekkel szemben, szerintem amit csinálsz túlságosan kizökkentő és agresszív, én a helyedbe akkor már társkereső oldalakat próbálnék.

Amúgy az ismerkedés legtermészetesebb módja hogy új embereket ismersz meg, teljesen mindegy hogy fiú-e vagy lány, de a lényeg hogy bővítsd a szociális hálódat és járj emberekkel helyekre. Meg aztán facebook, megy onnan már minden.

2014. júl. 28. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:

1. EZ MÁR ÖNMAGÁBAN SOKKAL JOBB, MINTHA SEMMIT NEM CSINÁLNÁL.

2. De szerintem a lányoknál sokkal jobban működik az a fajta indirektség, amikor nem mondod meg neki egyből, hogy mit akarsz. Egyszerűen úgy mész oda, hogy valami tök más témát hozol fel.

Pl. útbaigazítást kérsz és aztán állsz le vele csevegni, vagy ilyesmi. Amit te szeretnél, hogy egyből odamész, sétálni akarni vele, ismerkedni, az a fajta közvetlenség szerintem inkább csak éjszakai szórakozóhelyeken működik. Szerintem nagyobb lesz a sikerességi arányod este a sétálón járva, ha nem hozod egyből a lányok tudomására, hogy mit akarsz. Dumálgass velük 10-15 percet a legjobb énedet mutatva, aztán kérd el a számukat, hogy később randizhassatok.

2014. júl. 28. 20:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Facebook nekem kizárt. Szánalmasnak tartom, hogy mostanában már mindenki ott "csajozik". Sajnos az ismerősköröm beszűkült az előző barátnőm miatt, azért kényszerülök ilyen dolgokra, egyébként ebben igazad van.
2014. júl. 28. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:

4:

De akkor ezt úgy mondod, hogy még sosem próbáltál olyasmit, amit kérdező leírt, igaz?

Valójában elképesztően sok lány nyitott az idegenekkel való ismerkedésre, pláne kellemes helyeken.

2014. júl. 28. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze lehet hogy sok lány díjazza ha így közelednek feléjük, természetesen nem beszélhetek minden nőről aki a földön van hogy mit hogyan szerethetnek, csak a véleményemet mondtam el a dologról :)
2014. júl. 28. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!