Hogyan terelitek el a figyelmeteket arról, ha egy fontos személy nem ír nektek?
Igazából elfoglalom magam, de már napok óta nem írt egy srác, és azért naponta többször reménykedve nézek a telómra, ha emailem jön...
ti mit tesztek, ha ilyen van?
de a kérdés nem az, hogy milyen programokkal törjem meg az eddigi rendet, hanem hogy mivel terelitek el ilyen esetben a figyelmeteket a dologról:)
használok hasznos programokat, de a gyerekes csetelős programok nem tartoznak ezek közé:D
hasonló cipőben járok, én is emailben tartom a kapcsolatot egy csodálatos lánnyal, szintén hosszabb lélegzetű leveleket szoktunk írogatni egymásnak, de most van egy tíznapos üresjárat, mert a lány Izraelben van. :( nekem meg persze folyamatosan azon jár az agyam, hogy mikor fog már válaszolni.
két dolgot szoktam csinálni ilyenkor:
a) olvasok
b) zenét hallgatok youtube-on, akár több óráig egyhuzamban (mindig lehet új előadókat, albumokat, számokat találni :P)
Ha szeretnéd már olvasni a válaszát akkor nem sok mindennel lehet elterelni a figyelmedet, esetleg csinálj olyan dolgot amihez teljes odakoncentrálás szükséges és fárasztóak akkor nem lesz időd ezzel foglalkozni. (pl. valamilyen sport)
Azt meg, hogy ezek miért lennének "gyermeteg csetelős" programok nemigazán értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!