Hogyan viselkedik egy félénk fiú? Mi a jelei, ha szerelmes?
Sajnos ezért nem mer:// mert a többiek így elvették a bátorságát, sőt az egyik haverja pont előtte szerelmet vallott, de én faképnél hagytam a haverját... viszont egyik barátnőm hallotta is, amint beszéli ez a szerelmetvallós srác egy másik haverjának, h "nem adom át annak a másiknak."
Ráadásul pont ők vették körül állandóan:S vajon miért?!
Ezen a félénk fiún meg láttam a szomorúságot, amint rám néz:/ ezért nem tudtunk összejönni... :S :$$
ez nem ilyen egyszerű, mivel nem merem:/ inkább szemeztem vele, figyeltük egymàst, néha mosolyogtunk egymásra... :'))
amùgy egyszer az osztályban vkik ezzel kapcsban megbántott, és sìrva kimentem, de làttam, h rögtön ott hagyja a haverjait, és kijött utànam, de megszòlítani nem mert:S jövök vissza, mèg kicsit làtszanak a sìrás nyomai, erre hosszasan nèz, de csak figyel.
Miért nem jött oda? vagy amikor kimentem, miért nem vigasztalt meg? az egy kedvező alkalom lett volna... :$$
vagy ennyire félènk?:$
Egyébként olyan jeleket adtam neki, h ránéztem, aztàn amikor vki más is felém nézett, elkaptam a fejem. Odaakartam menni hozzà, mikor egyedül volt, de ha egy vki előbb ment oda, irányt változtattam, és a távolból figyeltem... :$$ *-*
ezért inkább fb-n írtam neki, amit más nem láthat, persze kèsobb jöttem rá, h beleolvasnak a telojába a haverjai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!