Na most mi legyen, van esélyem vagy hagyjam a fenébe? Törődjek bele, h csak barát lehetek így?
Figyelt kérdés
Végre találtam egy csajt, aki bírja a fura humoromat, szövegeimet, órákat el tudunk együtt beszélni van, hogy miattam nem alszik el, mert annyira bírja a dumáim, erre kiderül h ilyen homokos kinézetű hapsik az esetei külsőre,2014. júl. 27. 23:26
1/3 anonim válasza:
Ezt nem bántásból mondom,de lehet,hogy szerinte te így nézel ki és bejössz neki:) Sztem ha már nem alszik el miattad az már jelent vlmit:)
2/3 anonim válasza:
Csak akkor, ha van kedved barátkozni ilyenekkel.
3/3 A kérdező kommentje:
Megnéztem a fickót, aki bejön neki és azt leszámítva, hogy nekem is szép szemeim vannak egyáltalán nem is hasonlítunk. De az jobban zavar, hogy néha vannak ilyen megjegyzései, amiből az jön le, hogy csak barátnak tart.
2014. júl. 27. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!