Fiúk. Ha összejösztök egy lánnyal és kiderül, hogy a lánynak nagyon kicsi a melle, akkor, hogy reagáltok magatokban? 21l
1. Mielőtt összejönnék vele, látom hogy néz ki.. Azaz azt is látom hogy a melle milyen..
2. Ha érdekel a lány akkor nem zavar hogy kicsi a melle..
3. A kis mell is mell..
utolsó haha XDXD
amúgy meg inkább az arc ami fontos. Mell, hát semmit se gondolnák nagyon. Egy részt ugye igen, már látom előtte is kb-ra.
Kettő meg nem ezért fogok összejönni vele, munkahelyemen is van egy kisebb mellű csaj de hát hogy mondjam tökre kedvelem. Egy picivel idősebb nálam, persze más helyzet mert nem barátnő, de szimpi.
És tetszett már olyan lány is akinek nem 34DD volt a mellmérete.
A jösztök helyes, borsodban használják így, nekem a fülem zavarja a jöttök, mégsem szoktam kijavítani az embereket, hajrá BORSOD! :D
Egyébként a kérdésre válaszolva nem igazán érdekel a melle, bár ha nagyon extrém kicsi és tényleg előtte nem derült ki mert folyamatosan kabátban láttam, hát nem tudom, sztem nem nagyon érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!