Lányok, ha utcán leszólít bennetek egy srác. Elhív mondjuk inni egy kólát vagy ilyesmi nem nézitek hülyének? :D
Azaz nem gáz egy kicsit sem? Vége lett egy majdnem 5 éves kapcsolatomnak és ezalatt teljesen leépült a nő ismerősi köröm, nameg szeretnék kicsit ismerkedni is. Külsőleg jóképűnek tartanak, magas vagyok és izmos, szerintem külsőleg nem lehet gond.
Ja és olyanhoz menjek oda aki szemez, vagy bárki aki tetszik?
Szerintem simán :) Mondjuk Én nem nagyon szoktam nézelődni :D de örülnék egy ilyen szitunak :) szóval szerintem olyanhoz is nyugodtan oda mehetsz, aki nem szemez veled.
22N
Neem, dehogy néznélek hülyének, sőt, szerintem imponáló ha egy férfi meg mer szólítani egy nőt, egyrészt bátorságra vall, másrészt magabiztosságra, na meg ez sokkal-sokkal jobb, mint mondjuk a netes ismerkedés.
Hozzám is jött már oda így 1-2 srác, bár én elsőre kicsit megijedtem, meg szkeptikus voltam, de aki normális volt azzal beszélgettem. Volt olyan, aki beteg volt és nehezen tudtam megértetni vele, hogy nem szeretnék beszélgetni, talán ezért is vagyok mostmár óvatosabb, ettől függetlenül ha látom, hogy normális a srác, simán beszélgetnék vele. :D
21/L
OFF
Mondjuk kíváncsi vagyok, hogyha a kérdező ahelyett, hogy
"Külsőleg jóképűnek tartanak, magas vagyok és izmos"
azt írná, hogy
"nem vagyok olyan jóképű, átlagos testalkatú + picit pocakos"
hány emberrel kevesebb jelentkezne.
Nem a fent válaszoló nőket akarom megítélni, de ez alapján a 4 válasz alapján nagyon jók ilyen téren az esélyek, közben meg ugye közel sem...
engem ha egy olyan fiú szólít le, aki nem tetszik, akkor is próbálom úgy alakítani, hogy neki ne legyen gáz, még akkor is, ha finoman elutasítom. nem nevetem ki és tökre jól esik, ha gondol rám potenciális partnerként, vagy hogy is mondjam.
ha helyes vagy, akkor is lehet, hogy nem tetszel néhány csajnak, vagy van valakijük és elutasítanak. ez benne van a pakliban, de magamból kiindulva nagyon is díjazom BÁRKITŐL, ha mer kezdeményezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!