Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Értelmes, rendes lányok! Mi...

Értelmes, rendes lányok! Mi az amit értékelték egy fiúban?

Figyelt kérdés
Külső vagy belső? Vagy mindkettő? Mitől tartotok egy fiút "alkalmasnak" egy párkapcsolatra?

2014. júl. 27. 14:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Csak hogy te az előbb a görbehátú példáddal olyan szélsőséget írtál le hogy tyű.

Ezt írta az ötös: "Fontos a külső, de nem ez alapján választok párt. Kit érdekel hogy néz ki, ha egy bunkó. "

Ebben te milyen álszent dolgot látsz? Mert én semmit. A legelső benyomás fontos, szerintem ezt nem tagadja senki. Persze hogy fontos, de nem a szélsőségekre kellene vonatkoztatnod. Nyilván mindenkinek van egy "ideálja" ahova azok a külsejű emberek tartoznak akiket szépnek tart vagy mimimum átlagosnak.

De maga a párválasztás nem csak ezen múlik, hanem nagyon fontos a belső is. Jobb esetben az ember olyannal jön össze akit ismer, és ilyenkor meg tudja szépíteni az átlagos külsőt is a belső ;)

2014. júl. 27. 15:30
 12/25 anonim ***** válasza:
11# Így már egyetértek :-) Egy kapcsolatban a legfontosabb a belső, de ismerkedésnél az első benyomás, azt pedig a külső határozza meg.
2014. júl. 27. 15:34
 13/25 anonim válasza:
Egy fiú mindenképpen legyen vicces, jófej! :) Adjon magára. Romantikus, aranyos,kedves de kis macsós is.. aki nem fél pl. verekedni ha kell. Aki a bnőjével érzékeny de mások keménynek látják..:) nekem ez az esetem :)
2014. júl. 27. 15:57
 14/25 A kérdező kommentje:

Csak az is kérdéses, hogy mit értetek azon, hogy a "külső": azt, hogy ápolt, min. egészséges életmód (no cigi, minimális tudatos alkohol fogyasztás), minimális sport (futás vagy biciklizés vagy stb.);

vagy azt, hogy szemüveges (bár erről senki nem tehet), kicsit pattanásos (elismerem, ez ellen lehet tenni!), annyi amennyi magas, azaz alacsony (ezen nem lehet változtatni, nem szabadna valakit megkülönböztetni azért, mert alacsony)?

2014. júl. 27. 16:50
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

A sportot én írtam.

Nekem a magasság nem számít, a legelső plátói szerelmem 160 centis volt, a férjem meg 185...

Szemüveg sem zavaró, ahogy a fogszabályozó sem, ezek teljesen természetes dolgok szerintem.

A pattanás sem gond nyilván, néha mindenkinek előjöhetnek, stressz hatására is, az a gáz, ha valaki igénytelen a bőrápolást tekintve, és emiatt durvult el a helyzet.

Ugyanígy pl. akkor a korpás haj is elfogadható, ha valaki tesz ellene, de ne időről-időre rosszabb, viszont ha le se szarja, és folyton hótenger van körülötte, az ocsmány.

2014. júl. 27. 16:56
 16/25 anonim ***** válasza:
*de időről időre mondjuk rosszabb
2014. júl. 27. 16:57
 17/25 A kérdező kommentje:

Amiket írtál ápoltság szempontjából teljesen elfogadható, és teljesen egyetértek ezekel.

Szóval akkor te is egyetértessz azzal, hogy aki alacsony, szemüveges, (esetleg néha, vagy vmi miatt pattanásos) = azaz aki ilyen lett, ha tesz az ápoltsága érdekében akkor az ember ugyanúgy megérdemli a szerelmet és boldogságot!?

2014. júl. 27. 17:05
 18/25 anonim ***** válasza:

hótenger :D

Jaj te! Miért milyen magas vagy? Amúgy én is teljesen egyetértek a 15össel.

Ugyanúgy megérdemled, milyen buta kérdés ez? :)

Amit megtehetsz azt tedd meg, de nem kell túlzásokba esni.

A szemüveg pedig öltöztet :P

2014. júl. 27. 17:08
 19/25 anonim ***** válasza:
17-es, persze hogy megérdemli. Az is megérdemli, aki leszarja ezeket a dolgokat (ápoltság stb.), csak épp ne csodálkozzon, ha senki sem vonzódik hozzá. Klassz személyiséggel sajnos nem lehet szeretkezni (vagyis önmagában kevés).
2014. júl. 27. 17:10
 20/25 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy buta kérdés (:D), de sajnos amikor egy lány azt mondja, hogy neki nagyon fontos a külső, akkor én szívesen megkérdeznem, hogy akkor mit gondol azok a fiúkról, akik szemüveges, alacsonyabbak az átlagnál, és esetleg önhibájukon kívül pattanásosak/miteszeresek?

Én a magam részéről ezeket az embereket soha sem tudtam megérteni, hogy miért?

És akkor ezek szerint inkább lenne egy "jó pasi" mellett aki bunkó, érzéketlen (stb.) és öreg korára ugyanúgy öreges lesz, mint egy átlagos külsejű, érzéki, kedves, romantikus (stb.) fiúval, aki mellett jó megöregedni?

2014. júl. 27. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!