Szerintetek jó ötlet egy csajjal első találkát egy ruha vásározással tölteni?
Figyelt kérdés
Lenne egy csaj akit elhivtam, csak nem tudom hol kéne találkozunk, setalos beszelgetos randyt nem nagyon szeretnek mivel mar jartam ugy h nem volt sok kozos tema egy ilyen talalkozon egy csajjal,es azt se akarom h atmenjen ilyenkor kellemetlen hallgatasba a talalkozas :) viszont ha vasarolni megyunk talan lesz teme, felprobal ruhat, en meg megdicserem stb ha tetszik amit valaszt.2014. júl. 27. 11:22
11/14 anonim válasza:
Talán vásárolgatás... Tollbamondás mestere. Ám te neki ruhát akarsz venni? Vagy kényszeríted arra, hogy vegyen magának ruhát és ezt veled tegye meg? Inkább magadnak vegyél ruhát.
12/14 anonim válasza:
úristen, de baromság. ez nem egy film, ahol van egy vásárolgatós montázs. majd ott álltok a próbafülke előtt 10 percig, míg bejut, aztán öltözik 5 percig, te csak állsz, aztán meg kijön, megnézed és kész.
ez egy baromság:D
14/14 anonim válasza:
Ez szerintem még rosszabb, mintha csak sétálnátok a városban és arról beszélnétek hogy mennyire jó a levegő és csiripelnek a madarak...
Azért mégiscsak ismerkedés a randi célja, nem? Ruhaboltban hogy beszélgetsz? Sehogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!