Nőstény humanoid kerestetik privát beszélgetésre, unalomérzet enyhítésének céljából! 18/Hím (Kérdőjelhiány áthidalása végett beépített mondat? )
6-os: Á, dehogy!... Csak egy makett!
Mivel még mindig nem jelentkezett egy nőstény (de még csak hím) sem, ezért azt kérdezném, milyen stílussal lehet felkeltetni eme lények érdeklődését?
13-as: Azt, hogy eme tevékenységem milyen hatással volt a föld légkörének összetételére, meghagynám inkább a hozzáértő kémikusokra!
Kedves 15-ös: Mily öröm egy magamhoz hasonlatos testvérlélekkel és magas szintű nyelvmívelő kollégával találkozni ily késői órán!
Kedves kérdező hím!
A fenti szövegszösszenetet olvasva olyan érzésem támadt, mintha ez az én orcámból távozott volna hangsorok formájában.
Én már szipirtyó vagyok a Te kis zsenge testedhez képest, de azt azért elregélem, hogy ilyen betűsorokkal szerintem simán be lehet vágódni a nőstényeknél. (Végre, nem a parókahullasztós elcsépelt szöveg negatív megközelítésből: valaki NEM akar ismerkedni? - ezektől szokott önként és kornyikálva öngyilkos lenni az agysejtjeim nagy része.) A túloldalról szemlélve legalábbis, a hímek kajálni szokták a csodálatos fogalmazványaimat, miközben ívben meghajlanak a röhögéstől. Szóval, csak így tovább. :)
Üdv: egy szipirtyó nőstény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!