Facebookon megkapja az üzenetemet, ha nem vagyunk ismerősök?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy lányt szeretnék elhívni randizni, de nem tudom sem a számát, sem azt, hogy a városban hol lakik, vagy hol dolgozik. Ha facebbokon írok neki, akkor azt meg fogja kapni rendes üzenetként, vagy csak az egyéb mappába landol a levelem?
Kicsit visszahúzódó a lány, kevés barátja van, és attól tartok, hogy nem fog visszaigazolni, mivel még sosem látott, így nem tudom másképp felvenni vele a kapcsolatot. Viszont a falat tudnám kaparni néha, annyira tetszik. Lassan úgy érzem magam újra, mint egy fülig szerelmes tini.
Előre is köszi a válaszokat!
28/F
2014. júl. 26. 13:05
2/10 anonim válasza:
Megfogja kapni csak azt nem látja hogy fent vagy e. Válaszolni is fog tudni.
4/10 anonim válasza:
az ilyen lányok pont nagyon komolyan vesznek mindent,mázlista vagy ha visszahúzódó
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy az egyéb mappába teszi.
6/10 anonim válasza:
ha még nem beszéltetek, akkor az "egyéb" mappába fogja tenni, amit telefonról nem lát. így csak akkor fogja látni, ha gépen nyitja meg az fb-t. (amit én pl. szinte sosem szoktam, így engem pl. nem érne el az üzit), szerintem nyomj rá egy bökést vagy bejelölést a biztonság kedvéért.
7/10 anonim válasza:
Egyéb-be szokta rakni, de talán beállítás függő is ...
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Sajnos nem történt semmi, a levelemre nem jött válasz, és hiába jelöltem ismerősnek, arra sem igazolt vissza, szóval, ez van..
2014. júl. 28. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!