Miért derül ki szinte minden csajról egyéjszakás 1 hónap útán? Mit csinálók rosszul? 21 Fiú
Az egyéjszakások és a nő jelleme nem függ össze.
Miért tizenéves lányokkal kezdesz, miért nem a korosztályoddal?
Tudod, én nem misztifikálom túl a szexet. Ha valaki tetszik, randizunk, lefekszek vele akár az első randin is. Nem árulok zsákbamacskát. Eddig minden kapcsolatom így alakult ki, komoly kapcsolataim voltak. Ha meg mégsem jövünk be annyira egymásnak, akkor volt egy kellemes esténk és ennyi. A szex jó dolog, nem kell ennyire ellene lenni. Persze, az más tészta ha valaki minden héten meghúz 3 embert a buliban, nőknél, férfiaknál is visszataszító. De nem csak ez létezik.
Hát, én meg azt tartom undorítónak, hogy nincs egy helyes mondatod, nevetséges helyesírással írsz le bizonyos szavakat (csinálók és társai), mindezt 21 évesen. Így végül is érthető, miért 16 évesekkel kezdesz ki, bár szerintem még ők is túl értelmesek hozzád...
A szexualitás meg egy teljesen természetes dolog, attól senki sem lesz sem könnyűvérű, sem prostituált, hogy néha-néha kielégíti szexuális vágyait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!