Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért derül ki szinte minden...

Miért derül ki szinte minden csajról egyéjszakás 1 hónap útán? Mit csinálók rosszul? 21 Fiú

Figyelt kérdés
Szóval én egy átlagos 21 éves srác vagyok és tényleg nem értem hova csöppentem. Mindig eljátszák előttem a szüzet meg ilyenek. És most tegnap barátom pultos és ex barátnőmet mindig más srácal látja hétvégén. Ez még semmi 17 éves lányokat 30-40 éves csávókal látok! Miért van enyi alkalmi, én 21 évesen sose vettem részt alkalmi szexben, ezek meg rájuk mászik egy részeg és már mennek is! Miért csalódok folyton? Szinte az összes nőt lehet vinni, anyira elegem van már! Nők 70/80% Simám kapásból vihatő , biztos van kivétel de hát én azokat sose találom meg. Most is egyedülálló vagyok anyira csalodtam.
2014. júl. 26. 12:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem beszél az irigység! Esetleg azért mert valaki beéri bárkivel én arról nem tehetek! Mindegy manapság dívat lenézni azt aki normális! Sajnálom ez van!
2014. júl. 26. 13:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Az egyéjszakások és a nő jelleme nem függ össze.

Miért tizenéves lányokkal kezdesz, miért nem a korosztályoddal?

Tudod, én nem misztifikálom túl a szexet. Ha valaki tetszik, randizunk, lefekszek vele akár az első randin is. Nem árulok zsákbamacskát. Eddig minden kapcsolatom így alakult ki, komoly kapcsolataim voltak. Ha meg mégsem jövünk be annyira egymásnak, akkor volt egy kellemes esténk és ennyi. A szex jó dolog, nem kell ennyire ellene lenni. Persze, az más tészta ha valaki minden héten meghúz 3 embert a buliban, nőknél, férfiaknál is visszataszító. De nem csak ez létezik.

2014. júl. 26. 13:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát, én meg azt tartom undorítónak, hogy nincs egy helyes mondatod, nevetséges helyesírással írsz le bizonyos szavakat (csinálók és társai), mindezt 21 évesen. Így végül is érthető, miért 16 évesekkel kezdesz ki, bár szerintem még ők is túl értelmesek hozzád...

A szexualitás meg egy teljesen természetes dolog, attól senki sem lesz sem könnyűvérű, sem prostituált, hogy néha-néha kielégíti szexuális vágyait.

2014. júl. 26. 13:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindkettő ribinek néz ki, látszik rajtuk hogy a jóképű fiúk, a ruhák és a bulik jelentik nekik az életet.
2014. júl. 26. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!