Lányként lányokkal, hogyan ill hol lehet ismerkedni? 21/L
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 21:35
4/9 anonim válasza:
Itt is lehet, de mi célból akarsz ?
Gondolom ha ide tetted fel a kérdést akkor leszbikus/biszex vagy, vannak ilyen társkeresők is.
6/9 anonim válasza:
Társkereső, bár, internet.... Attól is függ, mennyi idős vagy. Azért sok sikert!
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem itt. Nem erre akartam kilukadni.
Igen. Biszex vagyok. Tudom hogy vannak olyan oldalak, de személyesen szeretnék ismerkedni.
Volt egy rossz tapasztalatom. A làny nagyon kedves volt és félreértelmeztem a dolgokat, hetero volt. Neki is furàn jött ki meg nekem is. Ezt nem szeretném ùjra. Innen jött az ötlet hàtha tud vki vmit
2014. júl. 24. 21:45
8/9 anonim válasza:
Ha nagyobb városban laksz vannak ilyen bár/kávézó ahova ilyen céllal járnak lányok akik leszbikusak/biszexek esetleg keress neten van-e ilyen hely a közeledben ahol laksz.
9/9 anonim válasza:
ha budapesti vagy, nyugodtan írhatsz nekem, és akkor már itt tudsz is ismerkedni :) egyébként személyesen a kizárólag erre specializálódott bárokban,clubokban lehet ismerkedni...másképp elég rizikós. 23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!