Szolnokon, vagy Szolnok közelében vannak japán/koreai fiúk/férfiak?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejönnek az ázsiai férfiak, nem tudom miért, egyszerûen vonzónak találom ôket. De azért a magyar fiúk is bejönnek. De Szolnokon nem sok japánt/koreait láttam még... Egyszer láttam egyet, nagyon jól nézett ki, fekete haja volt. A tekintete fogott meg benne, még most is emlékszem az arcára és hogy mibe is volt akkor mikor láttam... még mindig a fejemben van.:D Azóta sajnos nem láttam, de a tekintetünk pont találkozott... egy 1mp-ig. Na de, a kérdés a lényeg nem ez.2014. júl. 24. 20:25
1/6 anonim válasza:
biztos fekete haja volt? a japánok vörösek:)
2/6 anonim válasza:
Amúgy lány vagy?Ezért nem tatálok én barátnőt ott mert ilyenek vagytok
3/6 A kérdező kommentje:
Fekete.... a szeme is fekete, sotetbarna volt. Ez 1-2 eve volt, telen este. Jo lenne ot megtalalni... amugy igen lany vagyok.
2014. júl. 24. 20:43
4/6 A kérdező kommentje:
De lehet a haja sotetbarna volt... nem tudom, sotetben kicsit nehez megallapitani.
2014. júl. 24. 20:53
5/6 sangie válasza:
jézusom. ez kb olyan támpont volt mintha azt mondtad volna, hogy cipő volt rajta .______________________________. minden japán, kínai, koreai, vietnámi sötét hajjal rendelkezik...kivéve aki festi.. bár ez elég gyakori ázsiában. Amúgy meg általában nyaralni jönnek, akik itt laknak azok a főváros közelében élnek..szóval ha csak turista volt akkor ráb*tál
6/6 A kérdező kommentje:
Hát ez télen volt:D
2014. aug. 13. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!