Fiúk mit szólnátok ha lenne egy nagyon jó lány randiznátok egy két hete már és kiderülne hogy?
Figyelt kérdés
tehát nagyon szép bejön egy hullámhosszon vagytok és bevallaná hogy az van a lába között ami neked is :) de ezt leszámítva minden jó lenne2014. júl. 24. 18:25
11/22 A kérdező kommentje:
és ha az lenne hogy átoperálták vagyis már puncija van meg minden :D ? (tehát ránézésre érzése se lenne semmi se más)
2014. júl. 24. 18:46
12/22 anonim válasza:
Én akkor sem mennék bele. Nincs semmi bajom azzal, ha valaki nemet akar váltani, de kapcsolatba nem tudnék egyszerűen belemenni egy átoperálttal.
13/22 anonim válasza:
nem mennék bele...nekem testileg lelkileg fizikailag és gyárilag is nő legyen akivel összejövök :)
14/22 anonim válasza:
konkrétan sokkot kapnék. Akkor is, ha leoperáltatod a micsodádat esetleg.
15/22 anonim válasza:
megsajnálnám szegény, amiért ilyen sok mindenen kellett átmennie :S
16/22 anonim válasza:
Elkezdenék sírni, majd hányni miközben elkezdenék tüsszögni, köhögni, csuklani, nevetni, fuldokolni, nyelni, mind ezt embriópózba összeszűkült segglyukkal és impotensé vált farokkal.
17/22 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon meg fog lepődni a pasim a hétvégén :$$
2014. júl. 24. 20:24
18/22 anonim válasza:
A világ kibas.zott kamuja vagy, de csak tessék..:DDD
19/22 A kérdező kommentje:
bár szeret úgyhogy nem hiszem hogy ez baj lesz de biztos nehezen fogja fogadni
2014. júl. 24. 20:54
20/22 anonim válasza:
Attól függ, mióta ismerem. Annál nagyobb trauma lenne. Meg mondanám, hogy nem hiszem, mutassa meg :D
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy gogy reagált a pasid. Kérlek írd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!