Nyomul!? . Mi lehet az a szöveg, ami nem annyira bántó, mégis abbahagyja a teperést?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel eleinte nagyon jól kijöttem, haverkodtunk. Most belém van esve... és én finoman szólva nem nagyon díjazom. Mondtam neki, beszéltünk erről. Tök bíztatóan azt mondta, hogy nem fog békén hagyni.. mi lehet az a szöveg, ami nem annyira bántó, mégis abbahagyja a teperést?2014. júl. 23. 21:58
3/5 anonim válasza:
Miért kéne tapintatosnak lenni ha az ostobája nem ér a szép szóból? Ha elhord riherongynak az csakis az ő feneketlen kreténsége.
4/5 anonim válasza:
Első! Ott a pont! :D
Nekem is volt ilyen: Bekerültem egy új társaságba és ő egyből megtalált magának. Szimpatikus volt és vicces. Aztán el kezdett teperni: hozni akart kaját a munkahelyemre, folyamatosan írogatott, rezgett a telefonom az asztalon, a főnök is hallotta.
A társaság rendes fiúi mondták, hogy szóljak, ha durvulna a helyzet, megvédenek, de legjobban az jött be, hogy összejöttem egy közös ismerősünkkel. Nem azért, hogy lerázzam! De akkor lenyugodott!
Az a srác azóta a vőlegényem lett. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Ez azért szép, mert amikor közöltem vele, hogy hiába teper, stb, még ő sértődött meg.... elegem van, innentől nomád életmódot élek :D semmi net.
2014. júl. 23. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!