Ráírhatok én egy srácra?
Figyelt kérdés
Szerintetek ezt írhatom egy srácnak? "Szia! Hogy vagy? Hogy utaztatok?" Egy táborban találkoztunk. Sokat sündörgött körülöttem meg a körülmények is úgy hozták, hogy sokat voltunk együtt, de nem sokat beszéltünk. Lehet, hogy adott le jeleket, én nem igazán neki (mert még nem voltam elég nyitott egy új kapcsolatra, de őt már rég kinéztem magamnak). Bejelölt faceen, de én írnék rá először. Szerintetek ráírhatok én?
L
2014. júl. 23. 19:41
12/13 anonim válasza:
igen, jó hogy megpróbáltad! :)
13/13 anonim válasza:
Nem jött be, de legalább megpróbáltad, így nem lesz benned az a tudat, hogy meg sem próbáltad :) légy nyugodt, megtalálod majd azt aki szeret, tisztel, megbecsül és te is így érzel iránta addigra erre emlékezni sem fogsz :) és végre boldog leszel :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!