Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, írnátok rólam vélemény...

Lányok, írnátok rólam véleményt? 20/f (kép)

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 23. 09:42
1 2
 11/15 anonim válasza:
Szerintem ez pont jó így :3 Ha helyes is vagy hozzá az már csak bónusz ;)
2014. júl. 23. 14:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Azt mondják, h helyes vagyok :)
2014. júl. 23. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:
ilyen gyúrós kis b4zikat ugy utalom gyúrnak azt azt hiszik nekik van a legjobb testük, te is el vagy szállva magadról azert teszed ide a kepet ,hogy kapjad a bókokat ,hogy fent tartsd az egódát kis b4zi menjel azt sz4pd le magadat!! úgy is csak magadat szereted öntelt f4sz
2014. júl. 25. 00:35
 14/15 anonim ***** válasza:
maskor is bebaszva kiütöttem egy ilyen gyuros kis nagykepü f4szt mint te vagy neked is azt kene biztos aladrugnek
2014. júl. 25. 00:36
 15/15 A kérdező kommentje:

Gondolom azért írsz ilyeneket egy idegennek, mert nem vagy jóban önmagaddal, de az engem nem is érdekel. Segíts magadon, más úgy sem fog.

Látod én edzeni járok, tegyél te is valamit azért, h jobban érezd magad és ne érezd szükségesnek, h neten másokat lehordj.

Ezt tudom tanácsolni, vagy megfogadod, vagy nem.

(nekem nem stílusom állandóan azt íni, h bu@i.)

2014. júl. 25. 14:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!