A barátnőmnek tetszik még?
Ezek hasznos válaszok, csak nem akarod elfogadni az igazságot.
Ez a lány játszik veletek. Egyszer itt, egyszer ott, egyszer ez a pasi, aztán az, aztán megint ez....
Nem jött össze a dolog ezzel az újjal, ezért visszament hozzád.
Nyugodj meg, a barátnőd egy éretlen fiatal lány, aki még nem is tudja ki tetszik neki és ki nem. Ez ösztönből jöhet neki, tehát valószinű hozzád is öszinte, de most mindegy milyen másik fiúról van szó, bármikor megtetszhet neki egy másik is, mert még teljesen labilis.
A másik, hogy ne ijesztgessél senkit, mert nekem volt egy olyan barátom akit alig tudtam leépiteni, mert jártam vele kiismertem és ráuntam, ott akartam hagyni és elkezdtem találkozni más fiúkkal, ő jött ezzel, hogy akkor megveri, én meg féltettem a másik fiút, mert végülis annak a szerencsétlennek a kettőnkhöz az égvilágon kivül semmi köze nem volt és akkor megijedtem és ez miatt mentem vissza hozzá, hogy lenyugodjon és valahogy másképp tudjam beadagolni hogy köztünk mindennek vége. Sokszor nem a 3. fél miatt van vége egy kapcsolatnak, hanem megunja az ember a kapcsolatát és akkor kezd el egy 3-at keresni. Nagyon rosszul gondolod, hogy egy 3.-at kell megverned, hogy helyreálljon a kapcsolatod.. Én is mindig először fejben eldöntöm, hogy nem akarok többet járni ezzel a fiúval és jópárszor nagyon nehéz volt megszabadulnom tőlük, de akikkel szóba álltam azoknak semmi közük nem volt ehhez.. Kicsit változz te is, értsd meg, hogy ha pl. neked eleged van egy lányból, te is otthagyod, és milyen érzés lenne neked, ha a lány fenyegetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!