Létezik ilyen lány?
Kedves, aranyos, megértő, törődő, szerető szívű, segítőkész, okos, intelligens, gondoskodó, nem lusta, talpraesett és optimista.
(Esetleg aki megkérdezné vagy számonkérne, ezeket én is nyújtani tudom.)
18/F
én leszarom, nincs ilyen problémám, csak agyhalált kapok a sok hülyétől,,, aminek látszólag semmi más értelme nincs, csak épp xy-nak feltűnési viszketegsége van
ismerkedés meg aahahahahahahaha, inkább hagyjuk,, "szóval te ilyen vagy?" "aha" "az tök jó" ".................."
átlagos ismerkedős kérdés "írjatok" "írj rám" "nem te írj" és ez ismétlődik huhhhuuu, ....nyugi nem kell félteni én is tudok ismerkedni
nem, de te hülye vagy? épp most írtam, próbálom feldolgozni ezeknek a válaszoknak az értelmét,, csak túl sok info
most mit kell ezt itt dramatizálni, megnyugodhatsz én tök nyugisan üldögélek itt a kényelmes kis székemben, ahogy kint esik az eső, és comedy centralt nézek. Őszintén szólva, bazi jó, főleg az eső része, szeretem amikor ilyen az idő.
De ugyan mond már meg nekem XY70%, egyrészt te többes számban beszélsz magadról? kettő meg, ne tegyünk már úgy mintha ez valami bazi értelmes hü de komoly kérdés lenne, jaj könyörgöm
mármint hogy "hülye"?vagy mi? mert ezen kívül egy csúnya szót se látok. De én leírom neked újra, ha már úgyis beszélgetni akarsz. Tehát ülök a székemben, és a lábam az asztalon van. Mármint mindkettő így egyik a másikon, tök kényelmes tényleg, és épp a Bob burger falódája megy. Mondjuk félig meddig nézem csak, mert közbe meg netezem.
De kezd az az érzésem lenni, hogy te akarod másokra kivetíteni a saját akármidet is, amiről beszélni akarnál csak helyette nekem dumálsz itt. Az hogy te ebbe frusztrációt látsz, (azon kívül hogy milyen öhm öhm érdekes válaszok, meg hát kérdések, bár ez ebben a kategóriában nem meglepő) a te problémád. De ha akarsz beszélni, írhatnál valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!