Itt vannak olyan fiúk akik legalább elfogadhatóan néznek ki?
Figyelt kérdés
Már bocs a kérdésért senkit nem akarok megsérteni de eddig még eggyel sem találkoztam... 20 L2014. júl. 22. 12:15
21/35 anonim válasza:
Jöhet kép.
egyébként meg azért nem láttál még normálisat mert kapásból ráírni egy lányra ismerkedős szöveggel túl szép emberek nem szokták azt tenni
22/35 anonim válasza:
Itt most főleg rám gondolt a 18-as. :D
Küldd, ha annyira akarod, kérdező! :D
23/35 anonim válasza:
Ide is küldheted a képet, aztán meglátjuk ;)
24/35 anonim válasza:
Azért ez az "elfogadhatóan" kinézés, nem tűnik túl magas lécnek. :)
25/35 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése, lehet ami neked nem tetszik másnak igen.. De ez fordíva is lehet :) Azt hiszem az előbb privátban is elküldtem még új vagyok itt bocsi :)
26/35 anonim válasza:
Én azért legalább elfogadhatónak tartom magam, majdcsak nem tévedek :D
27/35 anonim válasza:
Ja, én.
195 magas vagyok, testépítéssel foglalkozom, rengeteg nőt megdugtam már, állítólag a stílusom is jó, nem ilyen páwa szar, hanem inkább alter.
29/35 Ruzicska Krisztián válasza:
Küldhetsz ha szeretnél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!